Logo edifici FUE-UJI
Logo FUE-UJI

Desdejunis de Treball FUE-UJI: L'Empresa Familiar
Notícies FUE-UJI

Imagen Noticia

3 de novembre de 2021

15, 24 i 29 de novembre 2021

L'empresa familiar és la forma predominant de negoci a tot el món. No obstant això, les estadístiques a nivell internacional assenyalen que en mitjana només el 30% d'aquestes empreses sobrepassen la primera generació i que aquestes no aconsegueixen sobreviure més enllà de la quarta generació. L'anterior ha motivat l'anàlisi de les característiques i comportaments de les empreses familiars, oferint models de gestió propis per a aquesta mena d'organitzacions, que impulsen el seu acompliment i supervivència en el temps.

Els Desdejunis de Treball FUE-UJI: L'Empresa Familiar organitzats per la Càtedra Ciutat de Castelló estan dirigits a fundadors, pròximes generacions d'emprenedors familiars i membres de famílies empresàries que busquen la permanència i l'èxit de les seues empreses. Així mateix, per a consultors, coaches empresarials i directors no familiars d'empreses familiars.

Els participants d'aquests desdejunis obtindran coneixements que podran aplicar en la direcció i gestió eficaç de les empreses familiars.

Més detalls i inscripcions AQUÍ

patrons FUE-UJI
empreses i entitats

Posa't en contacte amb nosaltres
t’ajudem a trobar allò que necessites

Berta
Berta Clausell

Telèfon: 964 38 72 11
comunicacion@fue.uji.es

Siguenos

Instagram Facebook twitter linkedin youtube

Altres webs de la FUE-UJI

elfue.com
EuroFUE-UJI
InnovaUJI