Logo edificio FUE-UJI
Logo FUE-UJI
Formació FUE-UJI
Serveis Formacio FUE-UJI

Serveis de Formació FUE-UJI
Fundación Universitat Jaume I - Empresa

En l’Àrea de Formació de la FUE-UJI creiem fermament en el poder transformador de la formació i fem nostra la frase de Jim Kwik "Si el coneixement és poder, llavors aprendre serà el teu superpoder".

En aquesta línia i amb aquest convenciment treballem per a oferir una formació de qualitat, actualitzada segons les necessitats de la societat i amb una metodologia nova i accessible.

En l’Àrea de Formació de la FUE-UJI realitzem totes les activitats de formació postgrau/continuada que ens delega per a la seua gestió la Universitat Jaume I, així com accions formatives pròpies.

Les activitats s’emmarquen en set àrees de coneixement:

Els nostres programes formatius estan dissenyats per a augmentar l’ocupabilitat de l’alumnat, i tracten de cobrir les necessitats actuals de l’entorn socioeconòmic en tots els àmbits possibles.

Promovem la realització de pràctiques voluntàries en empreses per a aquelles persones que ho desitgen. Més de 1.000 empreses situades en tot Espanya col·laboren amb la FUE-UJI.

En els últims anys hem anat ampliant el nombre de cursos que ofereixen la possibilitat d’assistir a les classes en temps real a través d’Internet per videoconferència. D’aquesta manera, l’alumnat pot estar en qualsevol lloc del món i no necessita desplaçar-se fins al centre de formació per a poder seguir les classes o contactar amb el professorat, ja que, mitjançant la plataforma utilitzada, és possible la interacció entre alumnat i professorat, així com el seguiment de tota la classe en temps real.

Formació In-company

La Fundació Universitat Jaume I-Empresa li ofereix la possibilitat d’organitzar qualsevol tipus de formació a mida (In-company).

Una àmplia oferta formativa multidisciplinària adaptada a les necessitats específiques de cada empresa, gràcies a una xarxa docent composta per grups d’investigació i professorat de la Universitat Jaume I de Castelló, així com per experts professionals de reconegut prestigi, nacionals i internacionals.

Ajudes per a la formació de treballadors

Fundae

En la Fundació Universitat Jaume I-Empresa oferim orientació d’una manera personalitzada perquè les empreses i el seu personal puguen bonificar, a través de la FUNDAE, els cursos de formació que es realitzen en el nostre centre.Infraestructures

La Universitat Jaume I delega en la FUE-UJI l’organirzació i gestió d’activitats de formació de postgrau, per la qual cosa disposem de totes les aules, laboratoris docents, seminaris, sales d’actes, espais oberts, entre altres espais de la Universitat, si l’activitat ho requereix.

Patrons FUE-UJI
empreses i entitats

Posa't en contacte amb nosaltres
t’ajudem a trobar allò que necessites

Carmen
Carmen Guía

Telèfon: 964 38 72 16
formacion@fue.uji.es

Silvia
Silvia Membrilla

Telèfon: 964 38 72 09
WhatsApp: 648126119
formacion@fue.uji.es

Andrea
Andrea Navarro

Telèfon: 964 38 72 12
WhatsApp: 648126119
formacion@fue.uji.es

Reyes
Reyes Riera

Telèfon: 964 38 72 10
formacion@fue.uji.es