Logo edifici FUE-UJI
Logo FUE-UJI
Area de Prácticas FUE-UJI
Icono Zona per a estudiantat

Zona per a estudiantat
Pràctiques extracurriculars FUE-UJI

Les pràctiques extracurriculars pretenen afavorir la formació de l’estudiantat a través d’una estada en empreses i institucions relacionades amb els seus estudis.

Et donem la benvinguda al Programa de Pràctiques Externes Extracurriculars de la Fundació Universitat Jaume I-Empresa. El procediment que has de seguir per a inscriure’t en les pràctiques és molt senzill. Simplement segueix els passos que t’indiquem a continuació:

 • En la part inferior d’aquesta pàgina pots accedir al formulari de sol·licitud de pràctiques, amb les teues dades personals, acadèmiques i experiència laboral.
   
 • Després de comprovar la veracitat de la preinscripció, inclourem el teu currículum en la nostra base de dades de sol·licitants de pràctiques, i rebràs automàticament en el teu correu electrònic, el teu nom d’usuari i contrasenya per a poder accedir a la teua zona privada.
   
 • Quan una empresa oferisca una pràctica, la Fundació li remetrà els currículums de les persones que millor s’adapten al perfil requerit. En aqueix moment, la Fundació enviarà un avís automàtic per correu electrònic al estudiantat preseleccionat.
   
 • L’empresa rebrà l’annex al conveni per a la seua signatura, per triplicat. Aquest haurà de ser signat per l’empresa i per l’alumne o alumna. Ha d’estar signat 48 hores abans de l’inici de la pràctica, en cas contrari aquest document perdrà la seua validesa.
   
 • Les empreses han d'assignar una quantitat econòmica en concepte de borsa d'ajuda a l'estudi, l'import mínim és de 250 € bruts / mes. L’alumnat té la condició de becari o becària de la Fundació Universitat Jaume I-Empresa i a través d’aquesta rebrà l’ajuda.
   
 • Si has realitzat o realitzaràs pràctiques extracurriculars a través de la FUE-UJI i estàs pensant a sol·licitar el reconeixement per pràctiques curriculars (convalidació), et recomanem que lliges la guia que hem elaborat per a ajudar-te.
   

Inscripció en el Programa de Pràctiques

Requisits:

 • Estar estudiant un grau o postgrau a la Universitat Jaume I.
   
 • En el cas dels estudis de grau, diplomatura o llicenciatura, haver superat 50 % dels crèdits de la titulació.

Patrons FUE-UJI
empreses i entitats

Posa't en contacte amb nosaltres
t’ajudem a trobar allò que necessites

Monica
Mónica García

Telèfon: 964 38 72 27
practicas@fue.uji.es

Siguenos

Instagram Facebook twitter linkedin youtube

Altres webs de la FUE-UJI

elfue.com
EuroFUE-UJI
InnovaUJI