Logo edifici FUE-UJI
Logo FUE-UJI

Smalticeram s'adhereix al Patronat de la Fundació Universitat Jaume I-Empresa
Notícies FUE-UJI

Imagen Noticia

27 de juny de 2024

La firma s'ha unit a la FUE-UJI com a patró número 37

La firma Smalticeram s'ha unit, com a patró número 37, al grup d'empreses i entitats que conformen el Patronat de la Fundació Universitat Jaume I-Empresa (FUE-UJI).

L'acte de formalització de l'adhesió ha tingut lloc a la seu de la FUE-UJI amb la presència d'Eva Alcón, rectora de la Universitat Jaume I i presidenta de la FUE-UJI; Fernando Tomás, director general de Smalticeram; i del president executiu de la Fundació, Carlos Cabrera.

La rectora de l'UJI i presidenta de la FUE-UJI, Eva Alcón, ha assenyalat: "La incorporació de Smalticeram al Patronat ens dóna una nova oportunitat per reconèixer la importància estratègica que té el sector ceràmic per a l'UJI", i ha agraït la confiança a la Universitat Jaume I com a «ecosistema idoni per a la formació especialitzada, la recerca i la innovació amb capacitat de generar valor afegit i millorar la competitivitat».

«Aquests actes valoren la suma d'esforços entre la universitat pública i els sectors productius. I més en un context com l'actual, quan hem de donar resposta a desafiaments globals com la transició verda i la transformació digital», ha afirmat Alcón, que ha afegit que «amb aquesta adhesió, Smalticeram també fa un pas més en la seva estratègia de responsabilitat social i en l'aposta per la formació i el talent jove com a vies d'innovació».

En el transcurs de la trobada, Fernando Tomás, ha manifestat l'orgull que suposa per a Smalticeram aquesta adhesió al patronat i com pot contribuir positivament al creixement i desenvolupament de la companyia, que actualment està concentrant la major part de les seves inversions a Espanya. Tomás ha incidit també en la necessitat de posar al servei de la societat el coneixement i l'oferta investigadora que sorgeix de la Universitat.

Per la seva banda, Carlos Cabrera ha expressat la satisfacció «que suposa per a la Fundació incorporar Smalticeram, amb els quals compartim la importància de promoure una formació de qualitat per elevar la qualificació i satisfer les necessitats del sistema productiu, així com impulsar la recerca i innovació empresarial, sempre enfocats a
millorar la competitivitat i amb la Universitat com a aliada».

patrons FUE-UJI
empreses i entitats

Posa't en contacte amb nosaltres
t’ajudem a trobar allò que necessites

Berta
Berta Clausell

Telèfon: 964 38 72 11
comunicacion@fue.uji.es

Siguenos

Instagram Facebook twitter linkedin youtube

Altres webs de la FUE-UJI

elfue.com
EuroFUE-UJI
InnovaUJI