Logo edifici FUE-UJI
Logo FUE-UJI

Programa UNIDIVERSITAT UJI Fundació ONCE curs 2022-2023
Formació FUE-UJI

Imagen Noticia

3 de octubre de 2022

La FUE-UJI gestiona aquest curs dirigit a jovens amb discapacitat intel.lectual

PROGRAMA UNIDIVERSITAT UJI –FUNDACIÓN ONCE  CURS 2022-2023
 
La UJI ha rebut la resolució favorable de la VI Convocatoria para el desarrollo de programas universitarios de formación para el empleo dirigido a jóvenes con discapacidad intelectual, del desarrollo y/o del espectro autista inscritos en el Sistema Nacional de Garantía Juvenil,  segons la quan la  Universitat Jaume I  és beneficiaria del Programa Unidiversitat per al curs 2022-2023. Es tracta d’un programa de formació universitària adreçat a joves amb discapacitat intel·lectual finançat per la Fundació ONCE i pel Fons Social Europeu. L’objectiu del programa és proporcionar a joves entre 18 i 30 anys l'oportunitat d'accedir a la universitat i adquirir tant competències sociolaborals com acadèmiques, així com afavorir la seva autonomia i vida independent. 
 
Està impulsat pel Vicerectorat de Responsabilitat Social, Polítiques Inclusives i Igualtat, concretament des de la Unitat de Diversitat i Discapacitat, en col·laboració amb el Vicerectorat d’Estudis i Formació Permanent. Gestionat per la FUE-UJI, s’oferta com un títol propi dins de l’oferta de formació continuada i consta de 350 hores de formació de les quals 100 h son de caràcter pràctic i es cursen en empreses col.laboradores. S’impartirà del 7 de novembre de 2022 al 15 de maig de 2023. El curs és gratuït i el període d’inscripció finalitza el 14 d’octubre.
 
La direcció acadèmica del curs recau en Odet Moliner García, professora titular del Departament de Pedagogia, Didàctica de las Ciències Socials, la Llengua i la Literatura de la Universitat Jaume I. Olga Carbó Badal, coordinadora de la Unitat de Diversitat i  Discapacitat, és l’encarregada de la direcció tècnica. El cos docent està composat per professorat universitari, especialistes de reconegut prestigi en els continguts del  programa, personal tècnic de suport i preparadors  laborals.
 
Les entitats col·laboradores son: AFANIAS, TEA-CAST, COCEMFE Castelló, Fundació Síndrome de Down Castellón, Asociació Fenòmens, DI-SI Diversidad Sociedad Inclusiva, Oficina Vida Independent Castelló,  Inserta Fundación ONCE Castellón, Plena Inclusión Comunidad Valenciana i CERMI- CV. 
 
 
Amb aquest programa l’UJI es suma, per segon any consecutiu, a la xarxa d’universitats espanyoles que treballen per la inclusió com un valor d’excel·lència i ratifica el seu compromís d’impulsar polítiques d’inclusió i de gestionar programes d’atenció a la diversitat emmarcats en el Pla de Inclusió de la pròpia universitat.
 
Tota la informació en : https://www.fue.uji.es/discapacidadeindependencia

patrons FUE-UJI
empreses i entitats

Posa't en contacte amb nosaltres
t’ajudem a trobar allò que necessites

Carmen
Carmen Guía

Telèfon: 964 38 72 16
formacion@fue.uji.es

Silvia
Silvia Membrilla

Telèfon: 964 38 72 09
WhatsApp: 648126119
formacion@fue.uji.es

Andrea
Andrea Navarro

Telèfon: 964 38 72 12
WhatsApp: 648126119
formacion@fue.uji.es

Reyes
Reyes Riera

Telèfon: 964 38 72 10
formacion@fue.uji.es