Logo edifici FUE-UJI
Logo FUE-UJI

Premi a l'Excel·lència Acadèmica per a l'estudiantat del Màster en Tecnologia Ceràmica
Formació FUE-UJI

Imagen Noticia

3 de juny de 2022

La Diputació de Castelló i l'UJI continuen mostrant el seu compromís amb l'entorn social i empresarial

El diputat provincial de Promoció Ceràmica, Ximo Huguet, i la vicerectora d'Estudis i Formació Permanent de la Universitat Jaume I, Isabel García  Izquierdo, han mantingut una reunió per a mostrar el compromís de la Diputació de Castelló amb l'UJI i impulsar un conveni de col·laboració entre les dues institucions en l'organització del Premi a l'Excel·lència Acadèmica per a l'estudiantat del Màster en Tecnologia Ceràmica. A la reunió també han assistit els directors del màster, José Luis Amorós i Gustavo Mallol.

El premi tindrà una dotació econòmica de 5.000 euros a repartir entre els dos millors expedients acadèmics del màster, d'acord amb els criteris de valoració que s'establiran en la convocatòria. «Amb això, la Diputació de Castelló pretén reconèixer l'esforç en la formació com a valor fonamental per a l'excel·lència professional en el sector ceràmic, el qual, en última instància, es beneficia de la seua vàlua tècnica», ha explicat Huguet.

«L'UJI està fermament compromesa amb el desenvolupament del seu entorn social i aposta per estrènyer llaços amb les institucions i el teixit empresarial», ha comentat Isabel García Izquierdo. «Aquest guardó reconeixerà el treball de l'estudiantat, però també del professorat que imparteix el màster, i per això agraïm a la Diputació el seu suport a la iniciativa en aquest sector fonamental de l'economia provincial».

La Universitat Jaume I, a través del Vicerectorat d'Estudiantat i Vida Saludable, s'encarregarà de realitzar la convocatòria i la difusió entre l'alumnat que es matricule al setembre, així com de la resolució, concessió i justificació de la subvenció per a l'organització del premi que es lliurarà en 2023, després de finalitzar el curs acadèmic. Per part seua, correspondrà a la Diputació de Castelló l'aportació econòmica de la present subvenció i un membre de l'entitat provincial formarà part de la comissió de valoració i seguiment.

El Màster en Tecnologia Ceràmica de la universitat pública de Castelló és l'únic màster d'aquestes característiques que existeix en el territori espanyol per a formar professionals en la gestió dels diferents processos de fabricació de materials i rajoles ceràmiques.

patrons FUE-UJI
empreses i entitats

Posa't en contacte amb nosaltres
t’ajudem a trobar allò que necessites

Carmen
Carmen Guía

Telèfon: 964 38 72 16
formacion@fue.uji.es

Silvia
Silvia Membrilla

Telèfon: 964 38 72 09
WhatsApp: 648126119
formacion@fue.uji.es

Andrea
Andrea Navarro

Telèfon: 964 38 72 12
WhatsApp: 648126119
formacion@fue.uji.es

Reyes
Reyes Riera

Telèfon: 964 38 72 10
formacion@fue.uji.es

Siguenos

Instagram Facebook twitter linkedin youtube

Altres webs de la FUE-UJI

elfue.com
EuroFUE-UJI
InnovaUJI