Logo edifici FUE-UJI
Logo FUE-UJI

Meeting Hour FUE-UJI. Visita a NAYAR
Notícies FUE-UJI

Imagen Noticia

11 de juny de 2024

La Fundación Universitat Jaume I-Empresa convoca a les organitzacions del seu Patronat

El divendres 7 de juny es va celebrar una nova trobada del cicle Meeting Hour FUE-UJI, en què empreses i entitats del Patronat van poder conèixer-se millor entre elles.

Després de la darrera visita a l'abril a la Patronal ASCER -Associació Espanyola de Fabricants de Rajoles i Paviments Ceràmics-, la trobada es va desplaçar, en aquesta ocasió, a l'empresa tecnològica NAYAR.

NAYAR és una enginyeria tecnològica espanyola líder al sector de l'elevació, creada fa 15 anys, amb presència actual a 31 països i amb seu física a Espanya i la Xina.

Experts en oferir solucions a l'Internet of Things industrial, la seva experiència i trajectòria professional els ha convertit en un partner tecnològic capaç de transformar les dades de les instal·lacions en informació entenedora per a l'usuari, i de treballar per l'accessibilitat del coneixement i la divulgació tecnològica brindant un alt grau d'adaptabilitat.

La sessió va començar amb la benvinguda a càrrec del CEO de NAYAR, Alexis Nadal, i de la directora d'operacions, Vicenta Ferrer, que van donar pas a la trobada en què també va participar Gloria Serra, gerent de la FUE-UJI.

L'acte també va comptar amb la presència d'altres organitzacions del Patronat FUE-UJI com Elektrosol, Simetria Grup, Port Castelló, Ceràmiques Aparici, Macer, la Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana (CEV) i l'Ajuntament de Castelló, així com de la Càtedra Smart Ports de l'UJI i del British School of Vila-Real.

Meeting Hour-FUE UJI és una iniciativa que es repeteix mensualment i que ja ha fixat per al 12 de juliol una nova convocatòria, amb una visita a l’Aeroport de Castelló.

patrons FUE-UJI
empreses i entitats

Posa't en contacte amb nosaltres
t’ajudem a trobar allò que necessites

Berta
Berta Clausell

Telèfon: 964 38 72 11
comunicacion@fue.uji.es

Siguenos

Instagram Facebook twitter linkedin youtube

Altres webs de la FUE-UJI

elfue.com
EuroFUE-UJI
InnovaUJI