Logo edifici FUE-UJI
Logo FUE-UJI

L'1 de juny acaba el termini per a l'inscripció amb tarifa reduïda
Jornades FUE-UJI

Imagen Noticia

15 de abril de 2021

La FUE-UJI col.labora en l'organització d'aquest esdeveniment

La tercera edició del Congrés sobre Dret Concursal i Societari, organitzat per la Fundació Universitat Jaume I-Empresa, reunirà a Benicàssim, els dies 23 i 24 de setembre de 2021, a professionals del sector jurídic i econòmic interessats en el món concursal.

En complir-se un any des de l'entrada en vigor del Text refós de la Llei Concursal, aquest fòrum constituirà una ocasió única per a debatre en profunditat sobre aquest primer aniversari de vigència de la norma, al mateix temps que servirà per a analitzar la regulació concursal i societària «d'emergència», dictada a conseqüència de la COVID-19.

El Col·legi d'Economistes de Castelló, el Patronat Provincial de Turisme i Trademat Europe patrocinen aquest congrés, que compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Benicàssim, municipi que acull el fòrum des de la primera edició.

L'1 de juny finalitzarà el termini per a realitzar la inscripció a la trobada amb tarifa reduïda.

Al llarg de les dues jornades es preveu abordar qüestions d'actualitat, com són les vies per a agilitar la venda d'unitats productives dins i fora del concurs («*prepack»), juntament amb altres temes «clàssics», però que continuen conservant molt interés pràctic, com és la manera de liquidar eficaçment (i en un temps raonable) els procediments concursals o la problemàtica que generen els crèdits contra la massa en un escenari de «massa limitada», com és, per definició, el concursal.

Com en edicions anteriors, estaran igualment presents en el debat la insolvència de les persones físiques i el benefici de la segona oportunitat, o els aspectes laborals dins del concurs de creditors, per considerar que continuen generant interés i molts interrogants.

Al costat de panell d'experts sobre últimes novetats de dret societari, es reserva també una taula per a tractar, des d'una visió prospectiva, les reformes actualment en marxa i, des d'una visió desiderativa, les reformes que hauria d'escometre el dret concursal en un futur pròxim.

Experts juristes i Magistrats Jutges de Jutjats del Mercantil de diversos punts d'Espanya participaran com a ponents.

Més informació, programa i inscripcions en la web: www.fue.uji.es/derechoconcursal

patrons FUE-UJI
empreses i entitats

Posa't en contacte amb nosaltres
t’ajudem a trobar allò que necessites

Berta
Blanca Vicente

Telèfon: 964 38 72 53
jornadas@fue.uji.es

Siguenos

Instagram Facebook twitter linkedin youtube

Altres webs de la FUE-UJI

elfue.com
EuroFUE-UJI
InnovaUJI