Logo edifici FUE-UJI
Logo FUE-UJI

Jornada Erasmus+ Acció Clau 2
Eurofue FUE-UJI

Imagen Noticia

21 de febrer de 2023

L'UJI capta més de 500 mil euros de finançament per projectes Erasmus+ KA2

La Universitat Jaume I de Castelló ha captat aquest últim any 546.723€ euros de finançament europeu per a la implementació de 12 projectes en el marc de l'Acció Clau 2 del programa Erasmus +, el qual promou la cooperació entre organitzacions i institucions europees. 

El dijous 2 de febrer, l'UJI ha organitzat la Jornada Erasmus+ *Acción Clau 2: Aliances per a la Innovació i Desenvolupament de capacitats en l'àmbit de l'Educació Superior amb l'objectiu d'impulsar la participació en el programa Erasmus + i proporcionar les eines necessàries al personal investigador de la Universitat de manera que puguen captar finançament per a desenvolupar els seus projectes innovadors. La jornada és una iniciativa del Vicerectorat de Relacions Internacionals per a incentivar la participació de l'UJI en projectes centralitzats de l'acció clau 2, en la qual la EuroFUE-UJI col·labora com a part de l'estratègia d'internacionalització.

Eva Camacho, vicerectora de Relacions Internacionals de l'UJI, ha destacat durant la inauguració l'augment de les propostes presentades en l'UJI a les convocatòries del programa Erasmus+: “Fa 3 anys que duem a terme l'estratègia de suport al personal investigador de l'UJI per a la preparació de propostes Erasmus +, la qual cosa ha donat com a resultat més de 50 propostes presentades amb una taxa d'èxit del 38%”. 

El programa Erasmus + és el programa per excel·lència de la Unió Europea en els àmbits de l'educació, la formació, la joventut i l'esport. Amb un pressupost anual de 4.200 milions d'euros, des de l'UJI destaquen les convocatòries centralitzades: Associacions per a la Innovació i Desenvolupament de capacitats en l'àmbit de l'Educació Superior, segons ha indicat Camacho. Especialment, les noves convocatòries Erasmus + augmenten el seu suport a la inclusió, la ciutadania activa, la participació democràtica, la transformació ecològica i digital a la Unió Europea i la internacionalització. 

La jornada ha comptat amb la participació del Servei Espanyol per a la Internacionalització de l'Educació (SEPIE) i la Delegació de la Comunitat Valenciana a Brussel·les, que han presentat les característiques del programa Erasmus + i el marc general per a la convocatòria de 2023. 

Inmaculada Remolar, directora de l'Institut de Noves Tecnologies de la Imatge (INIT-UJI), ha presentat com a cas d'èxit de la Universitat el projecte IKSE - Claus innovadores per a l'emprenedoria social: pilotatge per als proveïdors d'FP. Óscar Belmonte, investigador del grup GIANT-UJI, ha presentat el projecte LivAI per a la promoció d'una educació activa a través de la intel·ligència artificial. Finalment, el professor Francesc Esteve ha presentat el projecte DigiUGov, Erasmus + Capacity Building en l'àmbit de l'Educació Superior l'objectiu de la qual és la transformació digital universitària inclusiva i participativa.

patrons FUE-UJI
empreses i entitats

Posa't en contacte amb nosaltres
t’ajudem a trobar allò que necessites

Nela
Nela Gómez

Telèfon: 964 38 72 08
nela@fue.uji.es

Anna
Anna Tolosa

Telèfon: 964 38 72 19
anna@fue.uji.es

María Ventura
María Ventura

Telèfon: 964 38 72 06
maria@fue.uji.es

Raquel
Raquel Adanero

Telèfon: 964 38 72 05
raquel@fue.uji.es

Miguel Ángel
Miguel Ángel M.

Telèfon: 964 38 72 13
mmoline@fue.uji.es

Siguenos

Instagram Facebook twitter linkedin youtube

Altres webs de la FUE-UJI

elfue.com
EuroFUE-UJI
InnovaUJI