Logo edifici FUE-UJI
Logo FUE-UJI

La FUE-UJI manté vigents més de 2.500 convenis de cooperació educativa amb empreses
Pràctiques FUE-UJI

Imagen Noticia

13 de abril de 2022

El Programa de Pràctiques Extracurriculars i el Programa Experience ofereixen experiència formativa

La Fundació Universitat Jaume I-Empresa gestiona, mitjançant encàrrec de la Universitat Jaume I, el Programa de pràctiques extracurriculars de l'UJI. D'altra banda, gestiona el Programa Experience de beques per a titulats de la universitat.

El Programa de pràctiques externes extracurriculars de l'UJI constitueix una activitat de naturalesa formativa, realitzada per l'estudiantat, supervisada per un professional de l'entitat on es duen a terme i per un tutor acadèmic de la Universitat Jaume I.

Té com a principal objectiu permetre a l'estudiantat aplicar i complementar els coneixements adquirits en la seua formació acadèmica, a més d'afavorir l'adquisició de competències que li preparen per a l'exercici d'activitats professionals, li faciliten l'ocupabilitat i la capacitat d'emprenedoria.

Cada any noves empreses i entitats subscriuen acords de pràctiques per a acollir a estudiants durant un període. En l'actualitat, romanen vigents més de 2.580 convenis de cooperació educativa amb empreses que acullen a estudiants en pràctiques. En 2021 la FUE-UJI va gestionar 753 annexos d'estades en pràctiques.

D'altra banda, el Programa Experience de beques de formació pràctica en empreses per a titulats universitaris està dirigit a acabats de titular i titulades de la Universitat Jaume I en situació de desocupació o en millora d'ocupació.

L'objectiu és que titulats sense experiència l'adquirisquen en una empresa o entitat, aplicant els coneixements adquirits en la carrera i completant la seua formació acadèmica amb formació en una empresa o entitat. Els participants mai substitueixen un lloc de treball, és una beca formativa i de caràcter voluntari. Conté un programa formatiu paral·lel a través del qual es pretén que el titulat o titulada adquirisca tant competències professionals com habilitats personals necessàries per a desenvolupar la seua carrera en contextos altament competitius.

La VA SER-UJI manté més de 470 convenis de cooperació vigents. En 2021 va gestionar 306 annexos de beques per a titulats.

Més informació ACÍ

patrons FUE-UJI
empreses i entitats