Logo edifici FUE-UJI
Logo FUE-UJI

FUE-UJI i la FVMP promouen cursos en l'àmbit dels serveis socials
Formació FUE-UJI

Imagen Noticia

11 de maig de 2022

Una iniciativa de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies

La Fundació Universitat Jaume I-Empresa i la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP) van signar al març un protocol general de col·laboració que va establir les bases per al posterior desenvolupament d’accions conjuntes, especialment en l'àmbit de la formació. D'aquest acord naix un cicle de set cursos que s'impartiran a la Universitat Jaume I al llarg dels pròxims mesos i que van dirigits a professionals de l'atenció primària en els equips de serveis socials. Alguns temes que s'abordaran són l'acolliment familiar, l'elaboració de plans estratègics de serveis socials, envelliment actiu i persones majors, entre altres.

Amb l'inici, la setmana passada, del curs «Intervenció en persones menors d'edat en situacions de crisi familiar» s'ha donat el tret d'eixida a aquestes accions formatives l'objectiu de les quals és proporcionar als professionals de serveis socials de l'administració local les capacitats per a assegurar la prestació d'una millor atenció a la ciutadania.

La Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP) és una institució valenciana l'objectiu principal de la qual és impulsar el municipalisme des de les iniciatives d'entitats locals, defensant els interessos dels municipis i coordinant accions.

Més informació: ACÍ

patrons FUE-UJI
empreses i entitats

Posa't en contacte amb nosaltres
t’ajudem a trobar allò que necessites

Carmen
Carmen Guía

Telèfon: 964 38 72 16
formacion@fue.uji.es

Silvia
Silvia Membrilla

Telèfon: 964 38 72 09
WhatsApp: 648126119
formacion@fue.uji.es

Andrea
Andrea Navarro

Telèfon: 964 38 72 12
WhatsApp: 648126119
formacion@fue.uji.es

Reyes
Reyes Riera

Telèfon: 964 38 72 10
formacion@fue.uji.es