Logo edifici FUE-UJI
Logo FUE-UJI

La FUE-UJI i la Cambra de Comerç impulsen cursos d'intel·ligència artificial en els negocis
Formació FUE-UJI

Imagen Noticia

10 de juny de 2021

Amb la direcció acadèmica de José Antonio Heredia, director de la Càtedra Indústria 4.0 UJI

La Fundació Universitat Jaume I-Empresa i la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Serveis de Castelló han signat un conveni de col·laboració per a la posada en marxa de dos cursos d'especialització professional en business intelligence.

Eva Alcón, rectora de la Universitat Jaume I i presidenta de la FUE-UJI, i Dolores Guillamón, presidenta de la Cambra de Comerç de Castelló, han subscrit l'acord que contempla els detalls d'aquesta activitat formativa que tindrà lloc en les instal·lacions de la Cambra de Comerç i que ha comptat amb l'assessorament tècnic de la FUE-UJI en el disseny dels continguts i la selecció del quadre docent. Isabel García, vicerectora d'Estudis i Docència, i Gloria Serra, gerent de la FUE-UJI, han acompanyat les signants.

Els dos cursos es desenvoluparan a partir de setembre de 2021 i compten amb la direcció acadèmica de José Antonio Heredia, director de la Càtedra Indústria 4.0 de la Universitat Jaume I i expert en business analytics amb una extensa trajectòria com a investigador i especialista en enginyeria de fabricació. L'equip docent el completen professionals de diferents empreses capdavanteres i agents de la indústria 4.0, així com experts en intel·ligència de negocis que integren la Càtedra.

La formació que avui s'ha presentat s'emmarca en la voluntat de la Universitat Jaume I i de la Cambra de Comerç de contribuir a l'evolució del model productiu cap a una indústria més sostenible, intel·ligent i integrada, a través de la digitalització i la intel·ligència artificial.

Eva Alcón ha subratllat la importància de potenciar la col·laboració institucional «per a impulsar projectes comuns que siguen útils per al teixit empresarial i social de la nostra província i aquests cursos cobreixen la demanda de formació de perfils tècnics qualificats davant el repte de la transformació digital».

Dolores Guillamón ha destacat la formació com a factor clau per a la competitivitat i que «en conjuminar esforços entre les dues institucions, aconseguirem majors beneficis per a les empreses i, en conseqüència, per a la nostra economia».

Més informació: www.fue.uji.es

patrons FUE-UJI
empreses i entitats

Posa't en contacte amb nosaltres
t’ajudem a trobar allò que necessites

Carmen
Carmen Guía

Telèfon: 964 38 72 16
formacion@fue.uji.es

Silvia
Silvia Membrilla

Telèfon: 964 38 72 09
WhatsApp: 648126119
formacion@fue.uji.es

Andrea
Andrea Navarro

Telèfon: 964 38 72 12
WhatsApp: 648126119
formacion@fue.uji.es

Reyes
Reyes Riera

Telèfon: 964 38 72 10
formacion@fue.uji.es