Logo edifici FUE-UJI
Logo FUE-UJI

La FUE-UJI i AVA-ASAJA consoliden les seues línies de col·laboració
Notícies FUE-UJI

Imagen Noticia

1 de desembre de 2021

La firma del protocol general de col·laboració permetrà el desenvolupament de projectes d'interés comú

La Fundació Universitat Jaume I-Empresa i l'Associació Valenciana d'Agricultors (AVA-ASAJA) han signat un protocol general de col·laboració que permetrà el desenvolupament de projectes d'interés comú en els àmbits de la formació, transferència de coneixement, investigació o qualsevol altre tipus d'iniciatives vinculades a les àrees d'actuació de totes dues entitats.

Eva Alcón, rectora de la Universitat Jaume I i presidenta de la FUE-UJI, i Cristóbal Aguado, president d’AVA, han subscrit l'acord.

Carlos Cabrera, president executiu de la FUE-UJI; Jesús Lancis, vicerector d'Investigació i Transferència de l'UJI; Celestino Recatalá, vicepresident d’AVA-ASAJA; Gloria Serra, gerent de la FUE-UJI; i Adrián Lobo, secretari general d’AVA-ASAJA Castelló, han assistit a l'acte de signatura del protocol.

L'Associació Valenciana d'Agricultors va nàixer en 1977 a l'empara de la Llei Reguladora del Dret d'Associació Sindical. AVA-ASAJA es va consolidar ràpidament com a representant del sector agrari valencià, es va integrar en la Confederació Empresarial Valenciana i va anar ampliant la seua gamma de serveis professionals. Al llarg dels últims anys el creixement d’AVA-ASAJA ha sigut imparable tant en protagonisme reivindicatiu com en capacitat negociadora i de representació dels interessos del camp valencià a escala autonòmica, nacional i fins i tot europea.

Més informació ACÍ

patrons FUE-UJI
empreses i entitats

Posa't en contacte amb nosaltres
t’ajudem a trobar allò que necessites

Berta
Berta Clausell

Telèfon: 964 38 72 11
comunicacion@fue.uji.es

Siguenos

Instagram Facebook twitter linkedin youtube

Altres webs de la FUE-UJI

elfue.com
EuroFUE-UJI
InnovaUJI