Logo edifici FUE-UJI
Logo FUE-UJI

Butlletí informatiu gener 2022
Notícies FUE-UJI

Imagen Noticia

13 de Gener de 2022

Notícies sobre l'activitat de la Fundació Universitat Jaume I-Empresa

El primer butlletí elfue.com de l'any obri amb la presentació del Pla d'Actuació 2022, en el marc de la reunió del Ple de Patronat FUE-UJI, celebrada el passat 17 de desembre. A més, anunciem el projecte Dynamo, coordinat per l'UJI i FUE-UJI; es tracta del primer EIC PATHFINDER de la Comunitat Valenciana.

D'altra banda, presentem el vídeo Avanç de Memòria d'Activitats de la FUE-UJI. De la mateixa manera, destaquem diverses notícies com la participació de la FUE-UJI en l'organització del ERRIN Erasmus+ PDW 2021: Plenary Session, l'assistència de la EuroFUE-UJI a la XII Jornada Empresarial Port Castelló-Mediterrani, la publicació de la segona newsletter del projecte Intercat sobre el turisme accessible i sostenible o la difusió de la 4a newsletter del projecte RESTAT.

Finalment, anunciem noves ofertes de Pràctiques Extracurriculars i Beques del Programa Experience, i els Postgraus Propis que comencen al gener i febrer de 2022. Així mateix, ressaltem la XVII Trobada d'Àlgebra Computacional i Aplicacions EACA 2022, que tindrà lloc el 20, 21 i 22 de juny d'enguany.

Més informació ACÍ

patrons FUE-UJI
empreses i entitats

Posa't en contacte amb nosaltres
t’ajudem a trobar allò que necessites

Berta
Berta Clausell

Telèfon: 964 38 72 11
comunicacion@fue.uji.es

Siguenos

Instagram Facebook twitter linkedin youtube

Altres webs de la FUE-UJI

elfue.com
EuroFUE-UJI
InnovaUJI