Logo edifici FUE-UJI
Logo FUE-UJI

La FUE-UJI celebra l'acte central del seu 30 aniversari el 9 de juny
Notícies FUE-UJI

Imagen Noticia

31 de maig de 2023

Amb una jornada sobre reindustrialització i el reconeixement a entitats patrones

L'eurodiputada Rodríguez-Piñero aborda els reptes de l'autonomia estratègica amb una conferència dirigida al teixit empresarial, social i acadèmic
 
La Fundació Universitat Jaume I-Empresa celebra el divendres 9 de juny l'acte central dels seus 30 anys d'història amb una jornada que inclou una conferència sobre els reptes de la reindustrialització a la Unió Europea, a càrrec de l'eurodiputada Inmaculada Rodríguez-Piñero, i el reconeixement a les entitats patrones amb més de 25 anys d'antiguitat.
 
S'espera l'assistència de més d'un centenar de persones a l'esdeveniment, que tindrà lloc a la seu de la Fundació, i al qual estan convidades les empreses i entitats del Patronat, altres organitzacions i col·lectius vinculats a la FUE-UJI i personal docent i investigador de la Universitat Jaume I, així com representants de la societat castellonenca.
 
L'acte principal, que se celebrarà a partir de les 12.15 h, serà inaugurat per Eva Alcón, rectora de la Universitat Jaume I i presidenta de la FUE-UJI; i també comptarà amb la participació, entre altres autoritats, de Rafael Benavent, president d'honor de la Fundació; Carlos Cabrera, president executiu de la FUE-UJI i David Cabedo, vicerector d'Innovació, Transferència i Divulgació Científica de la Universitat Jaume I.
 
En la seua ponència Rodríguez-Piñero, europarlamentària i membre de la Comissió de Comerç Internacional, abordarà els reptes sobre la reindustrialització per a una transició verda i l'autonomia estratègica oberta de la Unió Europea.
 
Rodríguez-Piñero és una de les eurodiputades més actives a Brussel·les, especialment en la defensa dels interessos de l'economia castellonenca, acompanyant a sectors estratègics per a la província com ara el ceràmic o el citrícola per a donar resposta a les seues demandes. A més, presideix la delegació del parlament en la Comissió Parlamentària Mixta UE-Xile i la Conferència de presidents de Delegació. També és la ponent del Parlament Europeu per a les relacions comercials i d'inversió amb Mèxic i ha sigut la impulsora d'incloure la perspectiva de gènere en els acords de comerç internacional.
 
La jornada conclourà amb el reconeixement públic a les empreses i entitats amb una antiguitat de més de 25 anys en el Patronat de la FUE-UJI, amb el lliurament d'una figura ceràmica artesanal, obra de l'artista castellonenc Àngel Igual.
 
www.fue.uji.es

patrons FUE-UJI
empreses i entitats

Posa't en contacte amb nosaltres
t’ajudem a trobar allò que necessites

Berta
Berta Clausell

Telèfon: 964 38 72 11
comunicacion@fue.uji.es

Siguenos

Instagram Facebook twitter linkedin youtube

Altres webs de la FUE-UJI

elfue.com
EuroFUE-UJI
InnovaUJI