Logo edifici FUE-UJI
Logo FUE-UJI

La FUE-UJI acull l'encontre anual de l'associació XARXATEC
Notícies FUE-UJI

Imagen Noticia

14 de octubre de 2021

Dimecres 27 d'octubre a les 16h

Xarxatec, l'associació d'empreses tecnològiques de Castelló, va nàixer en 2019 amb l'objectiu d'impulsar un entorn favorable per al desenvolupament del talent qualificat i fomentar l'expansió de les empreses tecnològiques a través de la cooperació entre els diferents agents de l'ecosistema.

Després d'uns mesos sense activitats presencials amb motiu de la pandèmia, l'associació celebra, el pròxim 27 d'octubre, en la seu de la FUE-UJI, la seua primera reunió anual i trobada de networking entre les seues empreses associades, i convida a altres signatures i entitats interessades a conéixer els objectius i activitats de l'associació.

Xarxatec cerca ser el lloc de referència per a impulsar tot tipus d'accions que potencien la innovació i l'oferta tecnològica a Castelló i la Comunitat Valenciana. La Fundació Universitat Jaume I-Empresa s'ofereix com a plataforma on convocar al teixit empresarial i servir de connexió entre Xarxatec i l'àmbit econòmic provincial.

Per a poder assistir a la trobada, que tindrà lloc el dimecres 27 d'octubre, a partir de les 16h, en la la sala d'actes de l'Edifici de l'Escola de Doctorat i Consell Social de la Universitat Jaume I (seu de la FUE-UJI), és necessari completar un formulari d'inscripció:

INSCRIPCIÓ ACÍ

patrons FUE-UJI
empreses i entitats

Posa't en contacte amb nosaltres
t’ajudem a trobar allò que necessites

Berta
Berta Clausell

Telèfon: 964 38 72 11
comunicacion@fue.uji.es

Siguenos

Instagram Facebook twitter linkedin youtube

Altres webs de la FUE-UJI

elfue.com
EuroFUE-UJI
InnovaUJI