Logo edifici FUE-UJI
Logo FUE-UJI

Butlletí informatiu novembre 2022
Notícies FUE-UJI

Imagen Noticia

20 de novembre de 2022

Notícies sobre l'activitat de la Fundació Universitat Jaume I-Empresa

El butlletí de novembre elfue.com obri amb la notícia de la inauguració de la vint-i-cinquena edició del Congrés Internacional de Turisme sota el lema «25 anys de transformació turística: mirant al futur amb garanties». Una trobada que porta organitzant la FUE-UJI cada any des dels seus inicis. A continuació, destaquem la col·laboració de la Fundació en la setena edició de Hackathon FACSA Castelló en Port Castelló, on el fil conductor del “Apoderament digital” va reunir diversos programadors, els qui van haver de resoldre diversos reptes tecnològics proposats per autoritats i les empreses impulsores i col·laboradores. 

Així mateix, ressaltem diverses notícies com el suport de EuroFUE-UJI en la conferència Horitzó Europa organitzada per la OPEI del Vicerectorat d'Investigació; la participació de la FUE-UJI en la inauguració del Màster en Tecnologia Ceràmica de l'UJI, la celebració del projecte START UP coordinat per la Fundació o la col·laboració amb l'organització de la Fira Destaca 2022.

També esmentem la nostra assistència a les III Jornades del INAM de transferència tecnològica i l'inici dels títols Postgrau Propi de l'UJI. 

Finalment, exposem el nou programa de Pràctiques Extracurriculars i Beques del Programa Experience i l'aparició de FUE-UJI en els mitjans.

Més informació ACÍ

patrons FUE-UJI
empreses i entitats

Posa't en contacte amb nosaltres
t’ajudem a trobar allò que necessites

Berta
Berta Clausell

Telèfon: 964 38 72 11
comunicacion@fue.uji.es

Siguenos

Instagram Facebook twitter linkedin youtube

Altres webs de la FUE-UJI

elfue.com
EuroFUE-UJI
InnovaUJI