Logo edifici FUE-UJI
Logo FUE-UJI

Acte inauguració oficial curs acadèmic UJI 2023-2024
Notícies FUE-UJI

Imagen Noticia

22 de setembre de 2023

.

Divendres 15 de setembre es va celebrar el solemne acte d'obertura del curs acadèmic Universitat Jaume I - UJI 2023-2024. 


Un encontre amb la comunitat universitària i representants de la societat civil i un espai on la rectora Eva Alcón va exposar el full de ruta per a aquest curs acadèmic, inspirat en el valor que el coneixement i la ciència responsables tenen per a un futur millor, perquè «la formació és el millor instrument per a un progrés sostenible i, per a garantir-ho, cal que actuem en present». 


L'esdeveniment va estar presidit per la rectora de l’UJI, Eva Alcón, acompanyada pel conseller d’Educació, Universitats i Ocupació, José Antonio Rovira; el president del Consell Social, Sebastián Pla; el rector honorari de l’UJI, Francesc Michavila i la secretària general de l’UJI, Cristina Pauner. 


La FUE-UJI va estar present amb una representació de l'equip, encapçalat pel seu president executiu, Carlos Cabrera i la gerent, Gloria Serra; a més, va tindre el seu espai a la Memòria Acadèmica UJI 2022-2023, on es van projectar imatges amb motiu de la celebració del 30 Aniversari de la Fundació. 


#somUJI #FUEUJI #seguimsumant #30anysFUEUJI 


--- Tota la info a www.fue.uji.es i a www.uji.es 

patrons FUE-UJI
empreses i entitats

Posa't en contacte amb nosaltres
t’ajudem a trobar allò que necessites

Berta
Berta Clausell

Telèfon: 964 38 72 11
comunicacion@fue.uji.es

Siguenos

Instagram Facebook twitter linkedin youtube

Altres webs de la FUE-UJI

elfue.com
EuroFUE-UJI
InnovaUJI